(iOS) Toddler learning games for kids: 2,3,4 year olds kodeerib rohkem primogeeme
Mar 7, 2022 10:00:08 GMT
Post by exsulodmoidram on Mar 7, 2022 10:00:08 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Toddler learning games for kids: 2,3,4 year olds ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Toddler learning games for kids: 2,3,4 year olds IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodeerib rohkem primogeeme ▞▞▞
▞▞▞ Toddler learning games for kids: 2,3,4 year olds 2022 version ▞▞▞
Alameestele kindlasti
Nii ärritav. Rakendust pole võimalik lahkuda.
Kuidas peatada makse, mis võetakse krediitkaardilt automaatselt maha, soovin vahetada deebetkaardi vastu
Toddler learning games for kids: 2,3,4 year olds Maarifləndirici gpv
Minu laps nautis mängu, kuid see lakkas üleöö töötamast, eeldan, et uue värskenduse tõttu. Pettumust valmistav.
See peaks olema märgistatud tasuliseks rakenduseks. Kõikidel mängudel on ainult eelvaade ja kõik muu on tasuline. Kasutu.
lapselapsed armastavad neid mänge
Väga hea
See on minu väikelapse jaoks hea mängurakendus
kena rakendus
Minu laps nautis seda mängu, kuid niipea, kui olen tellimuse eest tasunud, see nüüd ei tööta.
Kuni selle ajani on neil olnud suurepärane ärimudel. Väikesed sõrmed võivad teile PALJU maksta.
Palun tehke rakenduse eest ühekordne makse, ma ei taha, et mul oleks raskusi iga-aastase tellimuse meeldejätmisega. Tahaksin seda rakendust oma lapsele esitleda, kuid ma ei taha, et mind seostataks.
Vinge
Suurepärane! Hea hariv rakendus lastele
Väga head mängud väikelapsele ja lihtne kasutada. Mu laps armastab seda
See on lastele hea
Hea
Ärge vaevu hankige cbeebies saare rakendus tasuta ja lõbusam!!!
väga hea
Toddler learning games for kids: 2,3,4 year olds Pang-edukasyon mdo
Nad armastavad väga kõiki väikelaste mänge
Hämmastav rakendus 3-aastasele
Kui see kõik lukustamata tagumik oleks kadunud pärast uue tahvelarvuti hankimist
Hea mäng
Wayward Souls Adventure gfgw
Üles
Minu väikelapsele meeldib mäng, kuid seda on mingil põhjusel peaaegu võimatu osta. Äsja värskendatud ja see ütleb, et pean ostu lõpuni viima. Kui ma teen. Te ei saa mängu isegi perekonna kogusse lisada. Armastan, et ta seda armastab, kuid vihkan rõngaid, millest peate mängu saamiseks läbi hüppama. SMH.
3-aastasele meeldib see
2-aastasele meeldib see mäng
Tere, kas ühe maksega on võimalik äppi kasutada 2 erinevas seadmes, mis töötavad erinevatel Google kontodel. Võimalusel kinnitage ka rakenduse kasutamine kahes erinevas seadmes, kasutades sama Google'i kontot, ühe makse tegemiseks
NUTIKAS JA MINU LASTELE VÄGA VÄGA HEA
Väga hea meel, et rakenduse parandasite. Mu poeg on jälle nii õnnelik ja ta pole veel 2-aastane!!! Armastan seda rakendust väga hariv ja väärt 40 $ $.
Suurepärane mäng
Suurepärane õppemäng
Täiuslik
hea ja lõbus
Kasutu rakendus, mille eest küsitakse raha
Minu lapsele meeldib see rakendus
Tõsiselt, soovite, et ma maksaksin teie mängudele juurdepääsu eest 40 naela aastas. Need on head mängud, kuid see on naeruväärne. Maksin Skyrimi eest ühekordse maksena vähem ja saan seda mängida igavesti ilma täiendavate kuludeta. Ma saan aru, et teil pole reklaame, kuid kasutate inimesi ära, võttes nii palju tellimuse eest tasu. Enamik mänge, isegi populaarsete lauamängude teisaldatud versioonid, ei maksa ühekordse maksena rohkem kui 10 naela.
Toddler learning games for kids: 2,3,4 year olds Maarifləndirici gpv
Armastan seda rakendust - suurepärane õppevahend
mu poeg palub neid mänge mängida!
Väga hea mäng, mu tütrele meeldib see nii väga!!
Minu 2,5-aastane armastab seda rakendust! Mul on endiselt tasuta nädalane prooviperiood. Ta teab juba kõike, mida see rakendus pakub. Nii et otsin arenenumat. Kuid praegu jätkake koduõpet
Suurepärane