Post by exsulodmoidram on Mar 7, 2022 10:03:12 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ The School - White Day ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The School - White Day IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ Злом нескінченних ключів ▞▞▞
▞▞▞ The School - White Day 2022 version ▞▞▞
Гра не вказує мені, куди йти.Де з джі мін ю
гра коштує своїх грошей
Дивовижна гра, хоча я хотів би, щоб кінець ji min yoo був доступний, але загалом дивовижна гра, дякую вам, розробники
Я думаю, вам слід видалити перевірку, це дратує, гарна гра, загалом хороша графіка та гарний голос
Ваша політика конфіденційності та умови використання переплуталися! На місці, де повинна бути написана Політика конфіденційності, замість них пишуться Умови використання і навпаки.
The School - White Day Пригодницькі seb
Нарешті купила, чекала на це майже 2-3 роки😭
The School - White Day Aventura coiu
Любов! Я завжди хотів у неї пограти! І я не шкодую, що купив цю гру! Що ще краще, коли я увійшов, усі вбрання вже були куплені! ☺️🙏 Найкраща гра жахів!
симулятор очікування
Варто того, чого люблю гру і хочеться більше подібних ігор у цій франшизі
Потрібне майже десять років за півтора, щоб принаймні навіть доторкнутися до гри та зіграти, чому просто завантаження займає так багато часу?
World of Tanks Blitz 3D online Estrategia nhx
Гарна гра жахів!
لعبه رائعه تستحق الدفع
Мені подобається ця гра чудова. У мене є питання, чому я не можу завантажити цю гру на свій комп'ютер?. Завантажити цю гру можна лише на свій мобільний телефон.
Ні, дякую, ви не приймаєте приватну політику 2, щоб просто грати в гру
Це погано
Обов’язково прочитайте їх політику конфіденційності про те, як вони використовують ваші персональні дані, які вони збирають, перш ніж погодитися на це та грати в гру. Великі лайки.
Плавний геймплей, інтенсивний, коли за нами переслідує привид, і найкращий мобільний фільм жахів у PlayStore Buttt pliss remve перевірити онлайн
Чудова гра, деякі люди перебільшують щодо перевірки даних, це займає всього кілька секунд, вам доведеться завантажувати вміст після встановлення, це очевидно, але після цього взагалі немає проблем.
Чудова граохіка, історія, фонова музика, ембіентні ефекти, озвучення та анімація. Дуже рекомендую гру жахів.
Перший запланований захід був дуже важким, і незабаром я дізнався чому: завдання було підключено. Я мав правильний номер, і він не говорив, що він правильний. Якби це можна було виправити, я міг би підвищити його до 5 зірок. Подія є ключовою частиною історії, і я не можу рухатися далі.
Я не можу повірити, що я купив це, це кайф у мене, що я повинен мати підключення до Інтернету щоразу, коли я хочу грати в цю гру. Мені подобається сама гра, але я можу просто перестати грати в неї, тому що я використовую Wi-Fi, щоб підключатися до Інтернету, коли можу, і зазвичай граю в свої ігри, коли я на вулиці.... просто поганий хід.
я люблю цю гру
The School - White Day ماجراجویی jry
Я навіть не можу завантажитися в гру! Я б дав йому 0 стартів, але я не можу..Чому я чую охорону на 4 поверсі під час ходьби чи бігу на 2 поверсі?
Яка гра!!😊😌👍
Чудова і жахлива гра
Це така загадкова і моторошна весела гра! Чесно кажучи, я закоханий у цю гру!
Я читав хороші речі про цю гру, шкода, що не буду в неї грати. Завантаження/вивантаження ресурсів не займе багато часу!!! Досить погано, що ми повинні погодитися з Умовами використання, але для цього знадобляться години?! Я чекав сорок хвилин, і все було як на 10/80 завершено! тримайся подалі від цієї гри!! Вас попередили.
Потрібно завантажувати ресурси щоразу, відкриваючи цю гру..навіть потрібно довго чекати..я вже маю там обліковий запис, і чому потрібно продовжувати завантажувати ресурси знову і знову
гарно
Це дуже весело, і це варто почекати, оскільки файл занадто довгий, щоб закінчити, але очікування того варте, я мав веселу гру, бажав, щоб деякі ігри були такими ^^
Мені дуже подобається ця гра, і я завжди хотів пограти, відколи дізнався, але, на жаль, мені хотілося б зустріти Джі Мін Ю тільки на комп’ютері, ви можете розблокувати її.
Оце Так! Найкраща гра жахів! Але я хочу змінити роздільну здатність та налаштування графіки... Мені не подобається розмита та піксельна графіка... Крім того, я не можу ввійти у свій обліковий запис Play Games. Виправте це оновлення: зараз ми говоримо! Інтеграція Google Play Games повернулася!
Будь ласка.... оновіть цю гру і доступна для пристроїв Android pie
Ця гра настільки дивовижна і красива гра жахів, це дійсно дуже гарна і дивовижна гра
Додайте японські голоси
Дякую за безкоштовний DLC😉
Не вдається відкрити гру
Чи можете ви зняти кнопку перевірки, в яку я не можу грати, коли у мене немає Інтернету
4 зірки, тому що сюжет чудовий, графіка хороша, а персонажі хороші. Але це має бути багатокористувацький.
чудова гра, сподіваюся, додасть нових персонажів.
The School - White Day ጀብዱ fvph
Сексуальна
Чудова гра, але було б добре, якби ми могли побачити, де знаходиться двірник у розділі карти
Хороша гра, приголомшлива графіка... загалом найкраща
Виправте проблеми з підключенням. Зробіть цю гру офлайн, щоб перевірити користувача. Зробіть її автоматичною в грі, але добре. Чекаю наступного оновлення
Jogo muito top, talvez o melhor da playstore do gênero e da pra jogar com joystick ipega, 4 estrelas pois não tem a ji min yoo no Android apenas PC, tocno comprar a Versao Steam pra jogar com ela
Багус, керен лах
Поверніть мені мої гроші...я купив цю гру, але коли я її відкриваю...вона щось завантажує, а потім показує, що завантаження не вдалося
У грі забагато помилок і занадто висока вартість. Не вдалося пройти рівень дерева-примари. Я отримаю відшкодування.